Συλλέκτης Επιλεκτικός 2.5 m2

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Συλλέκτης Επιλεκτικός 2.5 m2

Πριν την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Συλλέκτης – Πλαίσιο Συλλέκτη


Η άριστη ποιότητα κατασκευής, ο σχεδιασμός και η σύγχρονη τεχνολογία της ILIOKAM, δημιούργησαν ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης με μεγάλη απορροφητικότητα και χαμηλή εκπεμπτικότητα στο περιβάλλον.


Η τέλεια εξωτερική εμφάνιση των συλλεκτών περιέχει εσωτερικά και προστατεύει με ασφάλεια, την υψηλή τεχνολογία στο εσωτερικό τους. Στεγανοποιώντας κρύσταλο και συλλέκτη με σιλικονούχο λάστιχο αντοχής στους 260C.


Το πλαίσιο του συλλέκτη αποτελείται από χοντρό ανοδειωμένο αλουμίνιο, με ειδικές νευρώσεις που το καιθστούν πανίσχυρο πρότυπο με λειτουργικό σχεδιασμό εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 

 

Θερμομόνωση απο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με φύλλο αλουμινίου πάχους 40 m². Υδροσκελετός εξ ολοκλήρου απο χαλκό και επιλεκτικός απορροφητής συγκολλημένος με τεχνολογια Lazer εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση.


Το ηλιακό κρύσταλλο είναι ασφαλείας 4m² άθραυστο. Με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης και σχεδίασης δίνοντας μέγιστη διείσδυση και απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας με την χαμηλότερη μείωση της αντανάκλασης.

 

 

  • Κατασκευαστής: Ηλιοκάμ
  • Κωδικός Προϊόντος: 2023-a
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 240,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο