Ηλιακός Θερμοσίφωνας  ΙΝΟΧ  200 lt  2,5m² ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ηλιακός Θερμοσίφωνας ΙΝΟΧ 200 lt 2,5m² ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Πριν την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας INOX 200 lt 2,5m² αποτελεί την ποιο δημοφιλή συσκευή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι γνωστός για το χαμηλό του κόστος, την γρήγορη απόσβεσή του και την εύκολη εγκατάστασή του.

 

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας απαρτίζεται από ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού, συλλέκτη(-ες),τη βάση και τα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο. Η απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία και το μέγεθος της συλλεκτικής επιφάνειας του συλλέκτη. Σημαντική είναι και η ποιότητα του δοχείου αποθήκευσης τόσο για την μακροζωία του συστήματος όσο και για την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 

Κατασκευασμένο εσωτερικά εξ’ ολοκλήρου από αντιμαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι 316L πάχους 2m² εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα.
Η εξωτερική επένδυση είναι από INOX ή αλουμίνιο ανοδειωμένο βαμμένο γκρι χρώμα.
B. Εναλλακτής θερμότητας διπλών τοιχωμάτων που καλύπτει πλευρικά το BOILER εξασφαλίζοντας τον υψηξότερο συντελεστή μετάδοσης θερμότητας, από ανοξείδωτο ατσάλι 316L.
Γ. Δ. BOILER από ανοξείδωτο ατσάλι 316L πάχους 2,0 χιλ. για μεγάλη αντοχή στο χρόνο.
Ε. Μόνωση πολουρεθάνης πάχους 60 χιλ. πυκνότητας 40 Kg/m
H. Βαλβίδα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος.
Θ. Στόμιο ελέγχου και καθαρισμού του BOILER.
Ι. Φλάντζα μεγάλη, 12 cm διαμέτρου.
Κ. Ανοδική προστασία με ράβδο μαγνησίου
Λ. Δίθερμη ηλεκτρική αντίσταση 4 Kw
Μ. Θερμοστάτης διπλών επαφών για απόλυτη ασφάλεια.
N. Σερπαντίνα για σύνδεση με καλοριφέρ

Η άριστη ποιότητα κατασκευής, ο σχεδιασμός και η σύγχρονη τεχνολογία της ILIOKAM, δημιούργησαν ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης με μεγάλη απορροφητικότητα και χαμηλή εκπεμπτικότητα στο περιβάλλον.
Η τέλεια εξωτερική εμφάνιση των συλλεκτών περιέχει εσωτερικά και προστατεύει με ασφάλεια, την υψηλή τεχνολογία στο εσωτερικό τους. Στεγανοποιώντας κρύσταλο και συλλέκτη με σιλικονούχο λάστιχο αντοχής στους 260C.
Το πλαίσιο του συλλέκτη αποτελείται από χοντρό ανοδειωμένο αλουμίνιο, με ειδικές νευρώσεις που το καθιστούν πανίσχυρο πρότυπο με λειτουργικό σχεδιασμό εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
Θερμομόνωση απο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με φύλλο αλουμινίου πάχους 40 m². Υδροσκελετός εξ ολοκλήρου απο χαλκό και επιλεκτικός απορροφητής συγκολλημένος με τεχνολογία Lazer εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση.
Το ηλιακό κρύσταλλο είναι ασφαλείας 4m² άθραυστο. Με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης και σχεδίασης δίνοντας μέγιστη διείσδυση και απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας με την χαμηλότερη μείωση της αντανάκλασης.

  • Κατασκευαστής: Ηλιοκάμ
  • Κωδικός Προϊόντος: 2026-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 1.370,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο