Ηλιακός Θερμοσίφωνας  GLASS 250 lt  4m²  ΤΡΙΠΛΗΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Double Glass

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 250 lt 4m² ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Double Glass

Πριν την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα

Περιγραφή

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 250 lt 4m² αποτελεί την ποιο δημοφιλή συσκευή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι γνωστός για το χαμηλό του κόστος, την γρήγορη απόσβεσή του και την εύκολη εγκατάστασή του.

 

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας απαρτίζεται από ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού, συλλέκτη(-ες),τη βάση και τα εξαρτήματα διασύνδεσης του με το δίκτυο. Η απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία και το μέγεθος της συλλεκτικής επιφάνειας του συλλέκτη. Σημαντική είναι και η ποιότητα του δοχείου αποθήκευσης τόσο για την μακροζωία του συστήματος όσο και για την ελαχιστοποίηση των θερμικών απωλειών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατασκευασμένο από Ευρωπαϊκό ατσάλι πάχους 3m². Η εσωτερική του επιφάνεια γίνεται με διπλή επίστρωση ειδικού οικολογικού σμάλτου (GLASS – ΕΜΑΓΙΕ με κράμα τιτανίου) σε θερμοκρασία ψησίματος 860C για την καλύτερη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η εξωτερική επένδυση είναι από INOX ή αλουμίνιο ανοδειωμένο βαμμένο γκρι χρώμα.
Μόνωση από πολυουρεθάνη πάχους 60 -70 m² και πυκνότητα 40Kgr/m εξασφαλίζοντας υψηλή θερμοκρασία κατά την διάρκεια εναλλαγής θερμοκρασίας ημέρας και νύκτας.
Θερμοδοχείο απο ατσάλι 3m² με επεξεργασία DUROGLASS
Ζεστό νερό με το καλοριφέρ αφού γίνεται προσθήκη ειδικής σερπαντίνας για τις ημέρες που δεν υπάρχει ο ήλιος.
Αντιδιαβρωτική προστασία με ράβδο μαγνησίου
Ηλεκτρική αντίσταση ανοξείδωτης κατασκευής 4KW
Βαλβίδα ασφαλείας 100 bar. Θερμοστάτης ασφαλείας διπλής επαφής
Βάση εξ ολοκλήρου γαλβανισμένη, χωρίς κολλήσεις, με ανοξείδωτες βίδες.


Η άριστη ποιότητα κατασκευής, ο σχεδιασμός και η σύγχρονη τεχνολογία της ILIOKAM, δημιούργησαν ηλιακούς συλλέκτες υψηλής απόδοσης με μεγάλη απορροφητικότητα και χαμηλή εκπεμπτικότητα στο περιβάλλον.
Η τέλεια εξωτερική εμφάνιση των συλλεκτών περιέχει εσωτερικά και προστατεύει με ασφάλεια, την υψηλή τεχνολογία στο εσωτερικό τους. Στεγανοποιώντας κρύσταλο και συλλέκτη με σιλικονούχο λάστιχο αντοχής στους 260C.
Το πλαίσιο του συλλέκτη αποτελείται από χοντρό ανοδειωμένο αλουμίνιο, με ειδικές νευρώσεις που το καιθστούν πανίσχυρο πρότυπο με λειτουργικό σχεδιασμό εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 
Θερμομόνωση απο υαλοβάμβακα επικαλυμμένο με φύλλο αλουμινίου πάχους 40 m². Υδροσκελετός εξ ολοκλήρου απο χαλκό και επιλεκτικός απορροφητής συγκολλημένος με τεχνολογία Lazer εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση.
Το ηλιακό κρύσταλλο είναι ασφαλείας 4m² άθραυστο. Με ειδική επεξεργασία σκλήρυνσης και σχεδίασης δίνοντας μέγιστη διείσδυση και απορρόφηση της ηλιακής ενέργειας με την χαμηλότερη μείωση της αντανάκλασης.

  • Κατασκευαστής: Ηλιοκάμ
  • Κωδικός Προϊόντος: 2021-1
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 μέρες
  • 890,00€

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο